Ditemukan 36125 dokumen yang sesuai dengan query
Washington, Dc: National Academy of Sciences, 1977
641 WOR (1)
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Mehas, Kay Yockey
Illinois: Glencoe/McGraw-Hill, 1997
641.3 Meh f
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Wahlgvist, Mark L
St.leonards, Australia: Allen & Unwin, 1997
641.3 FOO f
Buku Teks Universitas Indonesia Library
New York: Academic Press, 1992
664.001 579 ADV XXXVI
Buku Teks SO Universitas Indonesia Library
Brown, Amy
"A guide to learning about foods, food preparation, food service, and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, it gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles - and insight into the variety of career options available in the food industry."
Stamford, CT: Cengage Learning, 2015
613.2 BRO u
Buku Teks SO Universitas Indonesia Library
Pike, Ruth L.
New Delhi: John Wiley & Sons Eastern, 1970
641 PIK n
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Smith, D.B.
London: Horrison & Sons, 1967
641 SMI i (1)
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Philadelphia: W.B. Saunders , 2000
615.854 KRA
Buku Teks SO Universitas Indonesia Library
Pearson, Paul B.
Arizona: University of Arizona Press, 1980
363.8 PEA n
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Safira Adani
"Pemilihan makanan merupakan sebuah proses kompleks yang melibatkan banyak faktor, mulai dari biologis hingga antropolgis. Penelitian ini dilakukan untuk mengetahui faktor-faktor yang berpengaruh terhadap pemilihan makanan pada mahasiswa S1 Reguler Universitas Indonesia. Penelitian menggunakan desain studi cross-sectional dengan pendekatan kuantitatif. Pemilihan makanan dalam penelitian ini diukur menggunakan skor pemilihan makanan yang mencakup aspek kecukupan asupan zat gizi, variasi, dan keseimbangan zat gizi makro. Variabel independen yang dinilai berhubungan signifikan dengan skor pemilihan makanan berdasarkan penelitian ini adalah tempat tinggal, motivasi dalam memilih makanan, dan pengetahuan gizi.
Food Choice is a complex process involving different factors from biological to anthropological. This study was conducted to find the factors influencing food choice in undergraduate students of University of Indonesia. This study uses cross-sectional design with quantitative method. Food choice in this study were measured using food choice score which includes aspects of nutrition intake adequacy, variety, and macronutrient balance. Independent variables considered significantly related to food choice score in this study are place of recidency, food choice motivation, and nutrition knowledge."
Depok: Fakultas Kesehatan Masyarakat Universitas Indonesia, 2014
S55779
UI - Skripsi Membership Universitas Indonesia Library